fitcesse - Hei jeg er Celine Alexandra, en jente på 18år fra Oslo. Jeg elsker å trene og bloggen min fokuserer derfor på dette og kosthold. Tidligere blogget på cesseprincesse.blogg.no.
Hjem Instagram Om meg

4Wooh det ble skuldre og rygg med Ida i dag. Bildet over beskriver mine følelser for noen av de vonde øvelsene, aner fred og ingen fare hehe.. Fy søren så vondt det gjør etter hvert og musklene bare svikter til slutt :( Jaja man må presse seg for å bli bedre, slik er det!Etter trening dro kjæresten min og jeg til Storo for å se litt på treningsklær og annet. Prøver å spare litt penger nå slik at vi kan dra på en skikkelig harrytur til Nordby etter sommeren for å kjøpe treningstøy og annet, jeg gleder meg!

#trening #shopping #fitness #mat

Om det er noe spessielt dere vil jeg skal skrive om så er det bare å kommentere det 

- Celine Alexandra

 • 4

  Fikk et spørsmål om jeg kunne skrive et innlegg om hvordan jeg har fått den kroppen jeg har i dag. Vel, det er flere faktorer som har spillt inn opp gjennom årene. Det er nok ingen enkel oppskrift på hverken min kropp eller noen andres, men hva du gjør for kroppen din har mye å si.

  Jeg kan ærlig si at jeg ikke husker en tid hvor jeg ikke har hatt en markert mage eller en trent kropp. Rart å si hva? Men tro det eller ikke, slik er det bare. Selvfølgelig endres jo kroppen min som alle andres etter hvor mye jeg trener og hva jeg putter i meg. Noen tider går det bare ikke å trene like mye som jeg har pleid eller spise like variert som før, og da skjer det selvfølgelig endringer overtid! Men jeg har siden jeg var liten alltid vært aktiv i en eller annen form for aktivitet, så for meg hadde det vært unaturlig å ikke bevege seg om dere skjønner?! Det handler egentlig bare om å trene riktig og spise riktig.


  2011


  Haha lille fjortis-meg i januar 2013, da trente jeg ganske mye. Før & etter bilde fra da jeg startet å trene mer rumpe og bein. Forandring fryder!

  Januar 2013


  2015 :D

  Så hvordan har jeg fått en slik kropp som jeg har i dag? Jeg liker å trene og det å trene og putte i seg variert mat har mye å si for kropp og helse. Det er i de siste årene jeg har blitt mye mer opptatt av hvordan kroppen min ser ut og det er i de siste årene jeg har trent mer og spist mer riktig. Så, ''bak'' kroppen min ligger det regelmessig trening, lyst og drømmer. Om du ønsker en trent kropp, så vil jeg ikke tro du får den uten å trene! Ønsker du mer trente armer- da trener du armene dine. Mitt tips til deg som ønsker en mer trent kropp er å starte å trene hele kroppen. Sett deg noen mål for hva du ønsker å oppnå, planlegg øktene dine og få i deg nok menge med riktig mat!

  Jeg må også si tusentakk for de koselige kommentarene dere skriver. Det betyr faktisk mye for meg og jeg blir så glad!

  #trening #helse #sport #fitness

  - Celine Alexandra


 • 3

  I dag trente jeg sammen med venninnen min Ida, hvor vi trente mest mage. Vi startet med sirkeltrening med fire ulike øvelser, og jeg skal love dere at vi ble slitne..


  1. Russian twist på skråbenk med 10kg x 15


  2. Planke med hoften ned på hver side x 20


  3. Reker på benk x 15


  4. Heng rett og trekk beina opp (usikker på hva det heter) x10

  Vi gjorde dette x4, kjørte annen hver og det ble nesten helt umulig å få de beina opp til slutt, haha! Resten av økten gikk til litt forskjellig slik som utfall, boksehopp, squats og litt leking i crossfit racken. Slitsomt men digg!


  Meg og fine Ida!

  #trening #helse #sport #fitness

  - Celine Alexandra • 4

  Heihei! I dag dro mamma, tante og jeg innover mot Lillesand for å spise lunsj og for å se om vi fant noe fint i butikkene.
  Det ble pastasalat med kylling og en frappe- som for meg er et must(!), og det var super digg! Jeg elsker søte små hvite byer fulle av små hus og med en koselig brygge slik som Lillesand.  Ble en liten treningsøkt i dag, og det er jeg glad for. Vi har en slags challenge her i huset, hvor vi hver dag skal klare å stå 10 sekunder lenger i planken. Jeg er ingen stor fan av planken, men for en mestringsfølelse man får når man er ferdig! I dag var det to minutter, og jeg kan si at det trodde jeg ikke at jeg skulle klare da det startet å dirre i hele kroppen etter bare ett minutt. Meeen det gikk og i morgen er det 2,10 minutter, heia oss!
  Hva har du gjort i dag?

  #trening #mat #fitness #sommer