fitcesse - Hei jeg er Celine Alexandra, en jente på 18år fra Oslo. Jeg elsker å trene og bloggen min fokuserer derfor på dette og kosthold. Tidligere blogget på cesseprincesse.blogg.no.
Hjem Instagram Om meg

7


Jeg elsker å trene ben/rumpe, det er rett og slett fordi jeg er kjempe motivert til å få en bedre rumpe. Rumpa er en av kroppens største muskler og du får også en bedre holdning av en trent rumpe! Her er noen av mine favoritter for rumpa:


American deadlift: (på bilde gjør jeg vanlige deadlifts) en av mine favoritter! Her får jeg ordentlig kontakt med rumpa og jeg kjenner at den jobber. Viktig å vite litt om hvordan du gjør denne øvelsen ordentlig, slik at du ikke får noen form for skade i ryggen eller andre steder.


Squats baby! Er utrolig mange ulike måter å gjøre squats på, min favoritt er nok på bilde til venstre. Her er det viktig å prøve seg fram, slik at man får god kontakt med rumpa! Jeg squeezer alltid rumpa sammen når jeg kommer opp for å få bedre kontakt med baken.


Hip thrust. Her er det også bare å squeeze rumpa og prøve å få mest mulig kontakt!


Usikker på hva dette apparatet heter, men den har litt samme effekt som one legged kick back ( når du fester foten i kabel og sparker bak.) Her får jeg utrolig god kontakt med rumpa, men her handler det også om å sqweeze den samtidig!


Squat inner thigh machine. Isteden for å sitte så stell deg i squat posisjon! Denne øvelsen blir jeg aldri lei av og den er deilig og effektiv!


Håper dette var til hjelp og ønsker dere lykketil!

- Celine Alexandra

#trening #fitness #squats #aktivejenter