fitcesse - Hei jeg er Celine Alexandra, en jente på 18år fra Oslo. Jeg elsker å trene og bloggen min fokuserer derfor på dette og kosthold. Tidligere blogget på cesseprincesse.blogg.no.
Hjem Add Om meg Kontakt

0

JA, det ble sommer! 20 grader og masse sol, herlig!

Og masse god mat!

Nå skal Oda og jeg på tur opp til risørflekken litt høyere opp enn byen. Skal prøve å knipse noen fine bilder, så da snakkes vi senere!

#foto #trening #sommer

- Celine Alexandra

 • 1

  Yeees, da er jeg på vei til Risør med venninnen min Oda! Er i Risør hvert år for å besøke Oda og søsteren hennes Gina på hytta deres der nede. Er flere sommere hvor det har blitt en liten spontantur- slik som i år, jippi! Risør er et av mine favoritt steder om sommeren, jeg gleder meg alltid til å komme til den byen!

  Nå i helgen er det trebåtfestival der så det er nok en del mennesker der også. Har sett litt på yr og det ser ut som at vi kan oppleve litt ekte norsk sommer med sol, det hadde vært herlig! Har ikke badet én eneste gang i Norge i sommerferien og det er ganske unormalt.. Krysser fingerne for at det blir fint vær!!

  Blir en del blogging fra mobil, men kommer hjem søndag og da er det back 2 normal!

  #reise #foto #blogg

  - Celine Alexandra

 • 5  Top kan du finne på denne nettsiden.

  Hva synes du om bildene?

   

  - Celine Alexandra

   

  #trening #bilder #foto #innkjøp

 • 5


  I dag dro Ida og jeg ut i byen for å blant annet finne skrivebøker til skolestart. Etter det dro vi videre ned til akerbrygge og satt å snakket en god stund der. Haha det var så slitsomt å gå rundt når jeg er så støl etter treningen fra i går- må bli flinkere til å trene mer rygg!


  <3 <3 <3 Å jeg elsker de buksene de er så deilige samtidig som det ikke ser helt ut som en kosebukse! Min er fra ginatricot.

  Ida rødmet litt da hun fant ut at han hadde skrevet navnet hennes med hjerte rundt, søtt.


  Hehe ble et lite innkjøp til, men nå lover jeg- nå skal jeg spare!

  I morgen er det tid for leg day jippi jeg elsker leg day! Nå skal jeg slappe av så håper jeg at jeg ikke er like støl i morgen.. For det gjør virkerlig vondt!

  #trening #innkjøp #outfit #foto


  - Celine Alexandra
 • 4  Wooh det ble skuldre og rygg med Ida i dag. Bildet over beskriver mine følelser for noen av de vonde øvelsene, aner fred og ingen fare hehe.. Fy søren så vondt det gjør etter hvert og musklene bare svikter til slutt :( Jaja man må presse seg for å bli bedre, slik er det!  Etter trening dro kjæresten min og jeg til Storo for å se litt på treningsklær og annet. Prøver å spare litt penger nå slik at vi kan dra på en skikkelig harrytur til Nordby etter sommeren for å kjøpe treningstøy og annet, jeg gleder meg!

  #trening #shopping #fitness #mat

  Om det er noe spessielt dere vil jeg skal skrive om så er det bare å kommentere det 

  - Celine Alexandra

 • 2

  Nå har jeg nettop kommet hjem fra en super koselig tur over til Nesodden med Martine. Hadde ikke sett Martine på år og dag, så det var på tide haha! Rakk selvfølgelig ikke den første båten, så da måtte vi vente en time (!!) på neste båt. Vi fant et koselig spot på brygga med litt sol, så da satt vi der og hygget oss i solen.


  For en babe!


  bukse- lee, vest- pomodoro, top- ivivi og veske- mulberry.

  Ha en fin kveld videre!

  #outfit #sommer #trening

  - Celine Alexandra


 • 4

  Fikk et spørsmål om jeg kunne skrive et innlegg om hvordan jeg har fått den kroppen jeg har i dag. Vel, det er flere faktorer som har spillt inn opp gjennom årene. Det er nok ingen enkel oppskrift på hverken min kropp eller noen andres, men hva du gjør for kroppen din har mye å si.

  Jeg kan ærlig si at jeg ikke husker en tid hvor jeg ikke har hatt en markert mage eller en trent kropp. Rart å si hva? Men tro det eller ikke, slik er det bare. Selvfølgelig endres jo kroppen min som alle andres etter hvor mye jeg trener og hva jeg putter i meg. Noen tider går det bare ikke å trene like mye som jeg har pleid eller spise like variert som før, og da skjer det selvfølgelig endringer overtid! Men jeg har siden jeg var liten alltid vært aktiv i en eller annen form for aktivitet, så for meg hadde det vært unaturlig å ikke bevege seg om dere skjønner?! Det handler egentlig bare om å trene riktig og spise riktig.


  2011


  Haha lille fjortis-meg i januar 2013, da trente jeg ganske mye. Før & etter bilde fra da jeg startet å trene mer rumpe og bein. Forandring fryder!

  Januar 2013


  2015 :D

  Så hvordan har jeg fått en slik kropp som jeg har i dag? Jeg liker å trene og det å trene og putte i seg variert mat har mye å si for kropp og helse. Det er i de siste årene jeg har blitt mye mer opptatt av hvordan kroppen min ser ut og det er i de siste årene jeg har trent mer og spist mer riktig. Så, ''bak'' kroppen min ligger det regelmessig trening, lyst og drømmer. Om du ønsker en trent kropp, så vil jeg ikke tro du får den uten å trene! Ønsker du mer trente armer- da trener du armene dine. Mitt tips til deg som ønsker en mer trent kropp er å starte å trene hele kroppen. Sett deg noen mål for hva du ønsker å oppnå, planlegg øktene dine og få i deg nok menge med riktig mat!

  Jeg må også si tusentakk for de koselige kommentarene dere skriver. Det betyr faktisk mye for meg og jeg blir så glad!

  #trening #helse #sport #fitness

  - Celine Alexandra


 • 3

  I dag trente jeg sammen med venninnen min Ida, hvor vi trente mest mage. Vi startet med sirkeltrening med fire ulike øvelser, og jeg skal love dere at vi ble slitne..


  1. Russian twist på skråbenk med 10kg x 15


  2. Planke med hoften ned på hver side x 20


  3. Reker på benk x 15


  4. Heng rett og trekk beina opp (usikker på hva det heter) x10

  Vi gjorde dette x4, kjørte annen hver og det ble nesten helt umulig å få de beina opp til slutt, haha! Resten av økten gikk til litt forskjellig slik som utfall, boksehopp, squats og litt leking i crossfit racken. Slitsomt men digg!


  Meg og fine Ida!

  #trening #helse #sport #fitness

  - Celine Alexandra • 1

  Hva har du gjort i sommerferien og hva skal du?
  Jeg har vært hjemme i Oslo og slappet av der, vært på ferie i Tyrkia med kjæresten min og bestevennen min + hennes kjæreste, har vært på hytta på Sørlandet og nå er jeg hjemme i Oslo! Har ingen planer så langt, men liker best å være litt spontan i sommerferien- men vi får se!


  Hvilken butikk handler du mest på?
  Haha, det kommer an på hva jeg ser etter! Er det mat så handler jeg nok på den nærmeste matbutikken´og er det klær så varierer det også alt etter type klesplagg og kvalitet. Om jeg skal handle klær på nett er det nok nelly som skiller seg ut!

  Favorittplagg?
  Det blir nok favorittbuksa fra lee! Jeg hater bukser som passer perf i butikken, men så kommer du hjem og den ser helt annerledes ut- eller at den blir helt ødelagt etter en vask! Men denne buksen er både deilig, blir ikke fort ødelagt og sitter som et skudd. Må nok bli den, haha.

  Hva fikk du i snitt?
  Morsomt spørsmål! Fikk faktisk 5,1 og gjett om jeg er lykkelig- aldri fått så bra!

  Favoritt sted om sommeren?
  Det blir nok hytta når det er varmt og det ikke blåser så mye. Også er det Oslo på slutten av sommerferien hvor alle ser hverandre igjen og forteller masse morsomt!

  Hva liker du best å trene?
  Ruumpee og mage.

  Hva er dine planer til høsten?
  Få meg en jobb, trene og gjøre det bra på skolen.

  Hvilke treningsøvelser liker du best å trene?
  Russian twists og utfall!

  Tipst til sunn lunjs?
  Mmm, mye digg man kan lage til lunsj. En av mine favoritter er havregrøt med rosiner og cottage cheese også digger jeg havregryns-pannekaker!


  Hvor kjøper du treningstøy? (rosa tightsen f.eks)
  Den rosa tightsen er kjøpt på gymgrosissten i Strømstad, men liker vel å kjøpe treningstøy på XXL ettersom at de har så mye forskjellig!

  Trener du på gruppetimene til Elixia, isåfall hvilke?
  Neei, jeg gikk på noen få gruppetimer i starten da jeg startet å trene mer, og da var jeg flest ganger på core! Skal bli bedre til å teste ut gruppetimene, synes gruppetimer med stepkasse høres morsomt ut så det skal prøves!

  Hvordan ser en typisk "matdag" ut for deg?
  Wooh, det varierer! Spiser alltid frokost, lunsj, middag og kvelds, men hva jeg spiser varierer altså!

  Hva er dine tips til treningsmusikk?
  Finn ut av hva du blir motivert av, det er mange gode treningslister på spotify så her er det bare å utforske. Gå på browse også ser du ned på genres & moodes og der finner du workout hvor det er en mengde med god musikk alt ettersom hva du ønsker til din treningsøkt.

  Har du noen spesifikke mål med treningen din?
  Har selvfølgelig noen mål, jeg ønsker å bli sterkere, sunnere og få en bedre livsstil. Jeg ønsker å bygge mer muskler, føle meg bedre og å bli sprekere!

   

  Håper dere fikk svar på det dere lurte på!
  #trening #spørsmålsrunde