fitcesse - Hei jeg er Celine Alexandra, en jente på 18år fra Oslo. Jeg elsker å trene og bloggen min fokuserer derfor på dette og kosthold. Tidligere blogget på cesseprincesse.blogg.no.
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Heihei! I dag dro mamma, tante og jeg innover mot Lillesand for å spise lunsj og for å se om vi fant noe fint i butikkene.
Det ble pastasalat med kylling og en frappe- som for meg er et must(!), og det var super digg! Jeg elsker søte små hvite byer fulle av små hus og med en koselig brygge slik som Lillesand.Ble en liten treningsøkt i dag, og det er jeg glad for. Vi har en slags challenge her i huset, hvor vi hver dag skal klare å stå 10 sekunder lenger i planken. Jeg er ingen stor fan av planken, men for en mestringsfølelse man får når man er ferdig! I dag var det to minutter, og jeg kan si at det trodde jeg ikke at jeg skulle klare da det startet å dirre i hele kroppen etter bare ett minutt. Meeen det gikk og i morgen er det 2,10 minutter, heia oss!
Hva har du gjort i dag?

#trening #mat #fitness #sommer

 • 6

  Jeg befinner meg nå på hytta som ligger på en øy litt utenfor fastlandet og her er det ingenting som heter satselixia- men det er jo greit når det er så fint vær! Ble en liten treningsøkt på taket av den andre hytta vår her på Sørlandet, klarte til og med å knipse noen bilder- just for you!

  Noen av det som ble gjort:

  ♥ Opp og ned trappen- x10

  ♥ Russian twists- 30 x 3  ♥ Utfall- 15 x 3 pr ben


  ♥ Planke (så lenge du klarer ) x2

  ♥ Planke med hofte ned på hver side- 25 x 2


  ♥ Planke også tar man hånden opp og snur seg til siden- 15 x 2  ♥ Stå oppreist og løft benet opp bak og stram stumpen- 15 x 2 pr ben


  Det var dagens lille økt! Usikker på hva noen av de øvelsene heter, derfor prøvde jeg å beskrive best mulig.


  NÅ skal jeg lage meg noe digg og kose meg resten av kvelden!

  Har du trent i dag?

 • 5


  Utsikten fra hotellet i Tyrkia.  Hva lurer du på? ♥