fitcesse - Hei jeg er Celine Alexandra, en jente på 18år fra Oslo. Jeg elsker å trene og bloggen min fokuserer derfor på dette og kosthold. Tidligere blogget på cesseprincesse.blogg.no.
Hjem Instagram Om meg

5


Utsikten fra hotellet i Tyrkia.Hva lurer du på? ♥ 

 • 3

  and I don't know what to say.. Og det viste jeg heller ikke da! Har ikke ord på hva som nettopp skjedde, men det skjedde. Jeg sendte henne en snap og plutselig var hun live på snapchatten. Jeg ble helt stum og så skjønte jeg at jeg måtte snakke engelsk. Engelsken min er ikke den beste, men den er helt grei men har nå funnet ut at den ikke duger om jeg blir starstrucked og stessa. Hun var utrolig nydelig, viste den søte hunden sin og stillte flere spørsmål. Klarte heldigvis å få fram noen greie setninger, men jeg skal si dere at jeg klarte å få fram et par spanske ord også.. Herregud!

  Det avsluttet heldigvis greit, og hun var sykt søt! Ble helt satt ut av det som nettopp hadde skjedd, og er fortsatt litt i sjokk. Det er så koselig at hun tar seg tid til å snakke med følgerene hennes flere steder.

  Har i de siste dagene blitt facinert av den dama der! Håper virkerlig jeg får møte henne i NY om ikke så veelding lenge, som hun også sa! For de som ikke vet hvem hun er, så er hun mest kjent for den perfekte rumpa hennes. Søk henne opp på instagram: jenselter.

  Men nååå, er det på tide å prøve å få litt skjønnhetssøvn. Har i de siste ukene hatt helt ødelagt døgnrytme, skolen min har streiket en uke før påskeferie, så har blitt mange sene netter som dette!

  God natt!