fitcesse - Hei jeg er Celine Alexandra, en jente på 18år fra Oslo. Jeg elsker å trene og bloggen min fokuserer derfor på dette og kosthold. Tidligere blogget på cesseprincesse.blogg.no.
Hjem Instagram Om meg

0

JA, det ble sommer! 20 grader og masse sol, herlig!

Og masse god mat!

Nå skal Oda og jeg på tur opp til risørflekken litt høyere opp enn byen. Skal prøve å knipse noen fine bilder, så da snakkes vi senere!

#foto #trening #sommer

- Celine Alexandra

 • 1

  Yeees, da er jeg på vei til Risør med venninnen min Oda! Er i Risør hvert år for å besøke Oda og søsteren hennes Gina på hytta deres der nede. Er flere sommere hvor det har blitt en liten spontantur- slik som i år, jippi! Risør er et av mine favoritt steder om sommeren, jeg gleder meg alltid til å komme til den byen!

  Nå i helgen er det trebåtfestival der så det er nok en del mennesker der også. Har sett litt på yr og det ser ut som at vi kan oppleve litt ekte norsk sommer med sol, det hadde vært herlig! Har ikke badet én eneste gang i Norge i sommerferien og det er ganske unormalt.. Krysser fingerne for at det blir fint vær!!

  Blir en del blogging fra mobil, men kommer hjem søndag og da er det back 2 normal!

  #reise #foto #blogg

  - Celine Alexandra

 • 5  Top kan du finne på denne nettsiden.

  Hva synes du om bildene?

   

  - Celine Alexandra

   

  #trening #bilder #foto #innkjøp

 • 5


  I dag dro Ida og jeg ut i byen for å blant annet finne skrivebøker til skolestart. Etter det dro vi videre ned til akerbrygge og satt å snakket en god stund der. Haha det var så slitsomt å gå rundt når jeg er så støl etter treningen fra i går- må bli flinkere til å trene mer rygg!


  <3 <3 <3 Å jeg elsker de buksene de er så deilige samtidig som det ikke ser helt ut som en kosebukse! Min er fra ginatricot.

  Ida rødmet litt da hun fant ut at han hadde skrevet navnet hennes med hjerte rundt, søtt.


  Hehe ble et lite innkjøp til, men nå lover jeg- nå skal jeg spare!

  I morgen er det tid for leg day jippi jeg elsker leg day! Nå skal jeg slappe av så håper jeg at jeg ikke er like støl i morgen.. For det gjør virkerlig vondt!

  #trening #innkjøp #outfit #foto


  - Celine Alexandra
 • 2

  Nå har jeg nettop kommet hjem fra en super koselig tur over til Nesodden med Martine. Hadde ikke sett Martine på år og dag, så det var på tide haha! Rakk selvfølgelig ikke den første båten, så da måtte vi vente en time (!!) på neste båt. Vi fant et koselig spot på brygga med litt sol, så da satt vi der og hygget oss i solen.


  For en babe!


  bukse- lee, vest- pomodoro, top- ivivi og veske- mulberry.

  Ha en fin kveld videre!

  #outfit #sommer #trening

  - Celine Alexandra


 • 5

  Heyhey! I dag har jeg hjulpet tanten min med å pusse opp huset, også ble det tid for en kort økt på elixia! I dag ble det en effektiv 'leg day' sammen med kjæresten min og da fulgte vi hans nye opplegg.

  Oppvarming:

  Squats med 20kg 3rep x 3set

  Vekslende hopp med utfall m 10kg 10rep x 3set

  Utfall med spark 20kg 6rep x 3set

  Squats med hopp 10kg 10rep x 3set

  Etter oppvarmingen kjørte vi på med:

  Utfall bak 28kg - 20rep x 3set

  Ett bens benpress (som på bilde over) 35kg - 20rep pr ben x 2set

  Beinspark maskin bakover 55kg - 20rep pr ben x 3set

  Ble ferdig 5 minutter før elixia stengte, så da måtte vi forte oss ned i garderoben igjen!

  Har du trent i dag?

  - Celine Alexandra

  #trening #fitness #elixia

 • 12

  Hei! Dagen i dag har vært superduper! I dagtidlig møtte jeg venninnen min Jenny for å ta litt bilder. Ble ganske fornøyd med flere av bildene, og gleder meg allerede til neste photoshoot! Her er noen av bildene vi tok i dag:

  Tights: BiaBrazil, treningstopp: ginatricot

  Håper dere likte noen av de, min favoritt er der jeg står med ryggen til og flexer. Skal snart lage en ny header med noen av bildene fra i dag, så det gleder jeg meg til! Akkurat nå er jeg ferdig på dagens treningsøkt- leg day, og skal kose meg med freia påskeegg. Har ikke spist de påskeeggene på leeenge så nå skal jeg kose meg!

  I morgen kommer et innlegg om mine favorittøvelser for rumpe, så det er bare å glede seg!

  Hvilket bilde likte du best?

  - Celine Alexandra

  #trening #photoshoot #fitness #fitspo #aktivejenter #bilder #justdoit