Min kropp (fitcesse)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Min kropp

Fikk et spørsmål om jeg kunne skrive et innlegg om hvordan jeg har fått den kroppen jeg har i dag. Vel, det er flere faktorer som har spillt inn opp gjennom årene. Det er nok ingen enkel oppskrift på hverken min kropp eller noen andres, men hva du gjør for kroppen din har mye å si.

Jeg kan ærlig si at jeg ikke husker en tid hvor jeg ikke har hatt en markert mage eller en trent kropp. Rart å si hva? Men tro det eller ikke, slik er det bare. Selvfølgelig endres jo kroppen min som alle andres etter hvor mye jeg trener og hva jeg putter i meg. Noen tider går det bare ikke å trene like mye som jeg har pleid eller spise like variert som før, og da skjer det selvfølgelig endringer overtid! Men jeg har siden jeg var liten alltid vært aktiv i en eller annen form for aktivitet, så for meg hadde det vært unaturlig å ikke bevege seg om dere skjønner?! Det handler egentlig bare om å trene riktig og spise riktig.


2011


Haha lille fjortis-meg i januar 2013, da trente jeg ganske mye. Før & etter bilde fra da jeg startet å trene mer rumpe og bein. Forandring fryder!

Januar 2013


2015 :D

Så hvordan har jeg fått en slik kropp som jeg har i dag? Jeg liker å trene og det å trene og putte i seg variert mat har mye å si for kropp og helse. Det er i de siste årene jeg har blitt mye mer opptatt av hvordan kroppen min ser ut og det er i de siste årene jeg har trent mer og spist mer riktig. Så, ''bak'' kroppen min ligger det regelmessig trening, lyst og drømmer. Om du ønsker en trent kropp, så vil jeg ikke tro du får den uten å trene! Ønsker du mer trente armer- da trener du armene dine. Mitt tips til deg som ønsker en mer trent kropp er å starte å trene hele kroppen. Sett deg noen mål for hva du ønsker å oppnå, planlegg øktene dine og få i deg nok menge med riktig mat!

Jeg må også si tusentakk for de koselige kommentarene dere skriver. Det betyr faktisk mye for meg og jeg blir så glad!

#trening #helse #sport #fitness

- Celine Alexandra
 • victoria
  03.08.2015 kl.17:05
  Bra innlegg! Skulle gitt mye for magerutene dine, haha. Da er det vel bare for meg å begynne å pumpe jern, hehe. Ønsk meg lykke til :D :)
  03.08.2015 kl.17:09
  victoria: Tusentakk, haha!! Lykke til :D
  03.08.2015 kl.18:15
  Du ser fantastisk ut! :D
  Bolla Kn@
  03.08.2015 kl.18:33
  Veldig lekkert antrekk på de to første bildene! Diggere  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta