Svar på spørsmålsrunde (fitcesse)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Svar på spørsmålsrunde

Hva har du gjort i sommerferien og hva skal du?
Jeg har vært hjemme i Oslo og slappet av der, vært på ferie i Tyrkia med kjæresten min og bestevennen min + hennes kjæreste, har vært på hytta på Sørlandet og nå er jeg hjemme i Oslo! Har ingen planer så langt, men liker best å være litt spontan i sommerferien- men vi får se!


Hvilken butikk handler du mest på?
Haha, det kommer an på hva jeg ser etter! Er det mat så handler jeg nok på den nærmeste matbutikken´og er det klær så varierer det også alt etter type klesplagg og kvalitet. Om jeg skal handle klær på nett er det nok nelly som skiller seg ut!

Favorittplagg?
Det blir nok favorittbuksa fra lee! Jeg hater bukser som passer perf i butikken, men så kommer du hjem og den ser helt annerledes ut- eller at den blir helt ødelagt etter en vask! Men denne buksen er både deilig, blir ikke fort ødelagt og sitter som et skudd. Må nok bli den, haha.

Hva fikk du i snitt?
Morsomt spørsmål! Fikk faktisk 5,1 og gjett om jeg er lykkelig- aldri fått så bra!

Favoritt sted om sommeren?
Det blir nok hytta når det er varmt og det ikke blåser så mye. Også er det Oslo på slutten av sommerferien hvor alle ser hverandre igjen og forteller masse morsomt!

Hva liker du best å trene?
Ruumpee og mage.

Hva er dine planer til høsten?
Få meg en jobb, trene og gjøre det bra på skolen.

Hvilke treningsøvelser liker du best å trene?
Russian twists og utfall!

Tipst til sunn lunjs?
Mmm, mye digg man kan lage til lunsj. En av mine favoritter er havregrøt med rosiner og cottage cheese også digger jeg havregryns-pannekaker!


Hvor kjøper du treningstøy? (rosa tightsen f.eks)
Den rosa tightsen er kjøpt på gymgrosissten i Strømstad, men liker vel å kjøpe treningstøy på XXL ettersom at de har så mye forskjellig!

Trener du på gruppetimene til Elixia, isåfall hvilke?
Neei, jeg gikk på noen få gruppetimer i starten da jeg startet å trene mer, og da var jeg flest ganger på core! Skal bli bedre til å teste ut gruppetimene, synes gruppetimer med stepkasse høres morsomt ut så det skal prøves!

Hvordan ser en typisk "matdag" ut for deg?
Wooh, det varierer! Spiser alltid frokost, lunsj, middag og kvelds, men hva jeg spiser varierer altså!

Hva er dine tips til treningsmusikk?
Finn ut av hva du blir motivert av, det er mange gode treningslister på spotify så her er det bare å utforske. Gå på browse også ser du ned på genres & moodes og der finner du workout hvor det er en mengde med god musikk alt ettersom hva du ønsker til din treningsøkt.

Har du noen spesifikke mål med treningen din?
Har selvfølgelig noen mål, jeg ønsker å bli sterkere, sunnere og få en bedre livsstil. Jeg ønsker å bygge mer muskler, føle meg bedre og å bli sprekere!

 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på!
#trening #spørsmålsrunde  • 02.08.2015 kl.15:03
    Mange fine svar! :)    Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta